Idei évre való felkészülés a Pétervásárai Sportegyesületnél

Sportegyesületünk az idei évben is szeretné folytatni széleskörű tevékenységét és fejlődését.

A múlt héten ülésezett a városunk képviselőtestülete akik elfogadták a 2024. évi költségvetést.

Egyesületünk szakosztályait 4.075.000 forinttal támogatja ebben az évben a város, pluszban a Bocsi Attila Sporttelep, tornacsarnok, műfüves pálya, teniszpálya és a konditerem fenntartását is segíti plusz költségekkel. Az igazolt amatőr sportolóink ingyenesen használhatják a város sport ingatlanjait.

Szakosztályaink támogatása:

  • Labdarúgó szakosztályunkban 4 éves kortól tartunk edzéseket, hét csapatot versenyeztetünk és összesen 130 igazolt sportolónk van. A szakág 3.000.000 forintot kap támogatásként.
  • Asztalitenisz szakosztályunk két csapatot versenyeztet, a felnőtt játékosok száma 25 fő, illetve megkezdődött az utánpótlás képzés is az edzéseken. Támogatás 300.000 forint.
  • Sakk szakosztály csapata a vármegyei bajnokságban vitézkedik 16 felnőtt játékossal. Utánpótlás képzésben a helyi iskolával karöltve jelenleg 15 utánpótlás korú gyermekkel foglalkoznak. Támogatásuk 400.000 forint.
  • Shotokan karate szakosztályunk versenyzői rendszeresen készülnek és vesznek részt versenyeken, övvizsgákon. A gyerekekkel 6 éves kortól foglalkoznak és egészen időskorig. Létszámuk 15-20 fő között alakul jelenleg. Támogatásuk 300.000 Ft
  • Túra szakosztály évente négy túrát szervez városunk környékén lévő csodálatos útvonalakon. Az eseményeken alkalmanként 30-50 fő vesz részt. Támogatásuk 50.000 Ft
  • Röplabda szakosztályunk sportolói hetente két alkalommal játszanak a tornacsarnokan. A lányok és fiúk által alkotott csapatunk létszáma 15-20 fő. Támogatásuk 25.000 Ft

A fent említett sportolási lehetőségeken kívül van lehetőség női tornacsoport foglalkozásait és szezonban teniszpályát is látogatni.

A sportfoglalkozásra nem csak helyiek, de a környékbeli településekről is sokan járnak, akiket szintén szívesen fogadunk.

Elmondhatjuk, hogy sportolóink száma ebben az évben is településünk lakosságához mérten magasan 270 fő körül alakul.

Minden szakosztályunkban várjuk a mozogni, sportolni esetleg versenyezni szerető gyerekeket, hölgyeket és urakat.

Bízunk benne, hogy egyesületünk és a szakosztályaink is különböző pályázatok segítségével további eszközökhöz és anyagi támogatáshoz jutnak évközben.

Természetesen továbbra is szívesen fogadunk szponzori felajánlásokat is.

Itt szeretnénk megköszöni az önkormányzatunk és a támogatóink felajánlását!

Jó sportolást, eredményes és sérülésmentes évet kívánunk minden sportolónknak!