Átadásra került a műfüves pálya

Nagyon régen vártunk már erre  a pillanatra, végre Pétervásárán is épült az önkormányzat jóvoltából, egy olyan műfüves pálya, ahol az év bármely szakában pattoghat a labda. 2013. június 22.-én délelőtt Eged István polgármester, Fehér Róbert plébános és Pál László az MLSZ képviseletében átadták a sportág kedvelőinek, szurkolóinak a pályát. Az ünnepi  beszédben Eged István polgármester kitért arra, hogy hosszú út és sok ember munkája kellett ahhoz, hogy elkészüljön létesítmény. Továbbá hangsúlyozta, hogy reméli sok örömet okoz majd a pálya a sportolni kedvelőknek és a kihasználtsága is megfelelően nagy lesz majd. A szalagok átvágása után, Fehér Róbert megáldotta a pályát.

Ezek után a játéké lett a főszerep, hiszen Bodon Péter és Karitás jóvoltából egy jótékonysági kupa került megrendezésre. Késő délutánig folytak a mérkőzések, ahol végül a több neves játékost felvonultató Bodon Péter FC végzett az első helyen.

Az új pétervásárai létesítmény első megmérettetésén jól vizsgázott, amit a pályát kipróbáló gyerekek is nagyon kedveltek. Az új pályát egyesületünk is használatba veheti majd a következő időszakban, de mindenki számára bérelhető lesz, a világítás jóvoltából akár sötétben is.

DSCF8873

DSCF8876

DSCF8895

További képek a pályáról és a tornáról a „képek” menüpont alatt található.