Négy játékosunk a Heves Megyei válogatottban

A sportegyesületünk négy serdülő labdarúgója, Szabó Márton, Para István, Dulai Rajmund és Kovács Richárd meghívást kapott megyénk U15-ös labdarúgó válogatottjába. A válogatott csapat tagjai egy négy napos erdélyi túrán vettek részt.

Június 27-én (csütörtökön) keltek útra az erdélyi Parajd településre. Itt a Csatári Panzióba volt a szállásuk, mely elmondásuk szerint minden igényüket kielégítette.

Pénteken délelőtt Parajdi sóbányát tekinteték meg, majd Szovátára utaztak ahol edzés következett a programban, majd a Medve tó körül sétáltak.  Ezek után a delegáció tagja a Gyilkos tóhoz és a Békás szorosba tettek egy kirándulást.

Szombaton Székelykeresztúron a Hargita megyei U15-ös csapattal mérkőztek meg, amit 3-1-re meg is nyertek. Mind a négy játékosunk pályán volt a mérkőzésen és Para István gólt is szerzett a válogatottunknak.

Vasárnap késő délután ért haza a csapat. A játékosaink sok szép élménnyel érkezett haza az Erdélyi túráról. Büszkék vagyunk hogy a labdarúgóink képviselték labdarúgó szakosztályunkat és sikeresek voltak.

Szép volt fiúk!Hajrá Péterke!

fotó (3)

 

fotó (2)

 

fotó (1)