Évadzáró vacsora a fiataloknak

 

December 13-án pénteken, már hetedik alkalommal rendezték meg a Pétervására Sportegyesület  „Utánpótlás sportolók évadzáró vacsoráját” a helyi Arany Kakas Fogadóban. Az eseményen a karate, a sakk, a röplabda és a labdarúgó szakosztály 18 év alatti sportolói, valamint edzők, szakosztályvezetők és a város vezetői vettek részt. A 100 fős vendégsereget, az est főszervezője, Boros Csaba alpolgármester, utánpótlásedző, nyitotta meg. A köszöntés után Végh István a városi sportegyesület elnöke beszélt a jelenlévőkhöz. Megköszönte a sportolóknak, edzőknek, vezetőknek az éves munkájukat, valamint kiemelte a 2013-as év sikereit. Így beszélt ifjúsági labdarúgócsapat bajnoki címéről, a karatékák országos és nemzetközi eredményeiről, valamint az iskola IV. korcsoportos labdarúgó csapatának országos 7. helyéről.

Az elnök úr szavai után az egyesület utánpótlás edzői értékelték az elmúlt időszak munkáját, kiemelték a fontosabb eredményeket és meghatározták a célokat.

A város polgármestere Eged István is megköszönte az egyesületi vezetők és sportolók munkáját. Kiemelte, hogy a város továbbra is nagymértékben támogatja a helyi sportot. Emlékeztetett arra, hogy ebben az évben megépült egy műfüves pálya a tornacsarnok mellett, valamint kiépült a Bocsi Attila Sporttelep labdarúgó pálya, locsoló rendszere is. A meglévő öt szakosztály a város támogatásával, nyolcra bővült, hiszen novemberbe létrejött a túra, az asztalitenisz és a kerékpár szakosztály is. Polgármester úr azt is hangsúlyozta, hogy a város jól gazdálkodott ebben az évben, így lehetséges, hogy a 2014-ben megemelésre kerül a szakosztályok anyagi támogatása.

Az este ezután a díjak átadásával folytatódott. Mint minden évben most is a legjobban teljesítő egyesületi sportolókat külön is elismerték:

 

–          Az év legjobb utánpótlás sakkozója: Radics Erik

–          Az év legjobb utánpótlás röplabdázója: Bocsi Mercédesz

–          Az év legjobb utánpótlás karatékája: Bán Viktor

–          Az év legjobb gyermek labdarúgója: Nagy Richárd

–          Az év legjobb serdülő labdarúgója: Para István

–          Az év legjobb ifjúsági labdarúgója: Vincze Viktor

DSCF9889DSCF9827

 

 

A díjak átadását követően minden sportoló egy egyesületi felirattal ellátott sporttáskát kapott ajándékba. A szép este egy finom vacsorával és kötetlen jó hangulatú beszélgetéssel zárult. A hagyománnyá vált vacsora, remélhetőleg jövőre is folytatódik.