Bodon Péter FC: a Gyerekekért elnevezésű program sokaknak segít

Bodon Péter FC a Gyerekekért elnevezésű program sokaknak segít.

Bodon Péterék ezúttal a Bugát Pál Kórház Alapítványának adományoztak 150 ezer forintot a beteggyerekek részére, ezáltal meghívást kaptak a Focival a Gyógyulásért elnevezésű jótékonysági teremlabdarúgó tornára. A pétervásárai székhelyű  Bodon Péter FC  az elmúlt évben jelentősen támogatta az olyan eseményeket, ahol  a gyerekek megsegítése volt a cél. A Bodon Péter által vezetett program keretein belül a Pétervására SE utánpótlás korú játékosainak, Magyarország legnagyobb sportszerkereskedő cége a Harisport tulajdonosának, Hartman Gábornak köszönhetően negyven pár focicipőt ajándékoztak.

Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó szokták mondani. Bodon Péter azok közé tartozik, aki amit ígér azt meg is tartja. Nyáron megegyezett a Pétervására SE csapatával, hogy segíti a klub utánpótlás csapatait az ígért anyagi támogatáson felül kapcsolatainak köszönhetően negyven pár focicipőt is kapott a kisvárosi együttes.  Eddig bárhol ahol támogatóként megjelent vagy a labdarúgásban valamilyen más téren pozíciót vállalt nem vallott szégyent mindenütt helytállt és bizonyította szava hihetőségét és tehetségét.

Strandfoci, futsal és hegyi futó szakosztálya is van egyesületednek és mindemellett a gyerekeken is segítesz, utánpótlás edző vagy és játékvezetőként is találkozhatunk veled a pályán, hogy tudod mindezt megvalósítani?

Nagyon sok barátom van, aki segít mindezt elérnem, és nagyon sokat köszönhetek nekik.  Lemondással is jár mindez, a labdarúgáson és a gyerekeken kívül nem sok időm marad másra. Nagyon szeretem ezt az életformát mindenem megvan amit szeretnék.

Csapatod milyen versenyeken képviselteti magát?

Csapatunk jelenleg a Budapesti futsal bajnokságban indult, ahol az első mérkőzésen 5-5-ös döntetlent játszottunk a tavalyi bajnok TFSE ellen. Itt szeretném megjegyezni, hogy a futsal csapat irányításában egy szakmai stáb is a segítségemre van Fábián Alexandra, Tóth Máté és Rimay István is segíti munkámat. Jövőre a magyar strandlabdarúgó nb 1-ben önálló sportszervezetként szeretnénk részt venni.  Ahol a felnőtt csapat mellett több utánpótlás korosztályban is indítanánk csapatot, jelenleg az MLSZ döntésére várunk, hogy egyesületünk megfelel-e a feltételeknek.  Valamint hegyi futó országos bajnokságban is indulunk.

Az év utolsó hónapjában milyen eseményeken vesztek részt csapatoddal?

december 21. : IV. Harisport.eu  Téli Teremlabdarúgó Kupa Pétervására

december 27. : Focival a Gyógyulásért Jótékonysági Kupa Gyöngyös

december 27-30. : Hatvan Karácsony Kupa