80 éves a Sportegyesületünk ebben az évben

A Pétervására Sportegyesületet 1935-ben alakították meg, így ebben az esztendőben 80 éves a sportszervezetünk. A 80 év alatt az egyesület nagy változásokon ment keresztül. Kezdettben csak a labdarúgás szakág működött, majd megalakult a sakk és a teke szakosztály. Utóbbi szakosztály sajnos már nem működik. Jelenleg nyolc szakosztállyal működik a helyi sportegyesület.

80 éves  a sportegyesület logo pvse
Szeretnénk ezt megünnepelni, ezért az elnökség terveiben, ebben az évben több esemény megszervezése is szerepel.
Egyesület múltbeli képeiből, kupáiból, érmeiből, okleveleiből szeretnénk, készítenénk egy kiállítást. Itt kérnénk meg minden kedves sportbarátot, városlakót, hogy amennyiben van a birtokában valamilyen ereklye, mely a sportegyesületünkhöz köthető, úgy azt a kiállítás idejére szíveskedjen számunkra biztosítani.
További terveink között szerepel egy híres, a környezetünkhöz köthető, sportszemélyiség meghívására, ahol egy beszélgetős est keretében ismerkedhetnénk meg a sportember eredményeivel, élményeivel.
A nyár folyamán szeretnénk egy egész napos sporteseményt szervezni, melyen az összes szakosztályunk képviseltetné magát. Ide várnánk minden régi és jelenlegi sportolónkat, gyerekeket, szülőket. Erre a napra szeretnénk egy nagy múltú, jelenleg és elismert labdarúgó csapatot meghívni, hogy játszanak itt nálunk egy edzőmérkőzést, a felnőtt csapatunkkal. Reményeink szerint a világítás felújítása is elkészül hamarosan, így akár esti időpontban is történhetne a mérkőzés, amelyre még nem volt példa Pétervásárán.
Reméljük a programsorozatot meg tudjuk valósítani és méltó képen meg tudjuk ünnepelni az egyesületünk 80. évfordulóját.

Elérhetőségeink: www.pvse.hu , pvse@freemail.hu , www.facebook.hu/petervasarase