Nyertes TAO pályázatunk (2014/2015)

E hónap végéig kell, kellett azoknak a sportegyesületeknek elkészíteni és beküldeni a TAO-s pályázati elszámolást akik nyertek a 2013/2014-es bajnoki évadra keretösszeget. Mi sikeresen, a tervezett programot végrehajtottuk és minden forinttal elszámoltunk a szövetség felé.

2014. június elején, a Magyar Labdarúgó Szövetségtől megkaptuk a támogatói nyilatkozatot a beadott 2014/2015-ös évad pályázatra. A szövetség két részre osztotta a nyertes programunkat.

1. Egyrészt a sporttelep-felújítási programban kaptunk egy   5 882 523  forintos keretet, melyből a szövetség állja az összeg 70 %-át, az önkormányzatunk és egyesületünk pedig a maradék 30 %-át. Így a már elkészült lelátó mellé újabb fejlesztéseket végzünk a Bocsi Attila Sporttelepen. Melyek is ezek:

– a sportpálya világításának korszerűsítése bővítése

-új cserepadok beszerzése

– új hangosítási rendszer kiépítése

– a kerítések festése

Ezek a beruházások a nyár végén vagy az ősz elején fognak elkészülni.

2. A pályázatunk második részében utánpótlás nevelésre kaptunk egy keretösszeget. Itt összesen 7 528 399 forintot tudunk majd elkölteni. Ennek a 90 %-át olyan cégektől kell megszereznünk támogatásként akik rendelkeznek társasági adóval. A maradék 10%-ot labdarúgó szakosztályunk fogja kigazdálkodni.

A következőkre kiadásokat tudjuk fedezni a pályázatból:

– gyerekek utaztatását mérkőzésekre

– sportfelszerelések vásárlása

-edzőtáborozás

– létesítménybérlés

– nevezési költségek

-gyógyszerek, diagnosztikai eszközök vásárlása

– sportszakemberek programban való tiszteletdíjának fedezése

A pályázati program 2014. július 1. – 2015. június 30. között tart majd.

A beadott pályázatunk elmarad a megítélt támogatástól, a kiadásaink pedig ettől az évtől újból nőnek (mivel már U14-es csapatot is indítanunk kell), a vezetés még gondolkozik egy esetleges fellebbezésen is.

A következő linken az MLSZ határozatot és a pályázatunkat lehet olvasni:

Elfogadott TAO programunk 2014-2015-re

MLSZ- jóváhagyó határozata

Hajrá Péterke!